Hyvää Osta työtä Suomeen -päivää! Tänään 4.12. ostetaan vain suomalaista ja tietenkin pyritään tekemään siitä myös tapa. Ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita, syntyy maahamme uusia työpaikkoja! Jos jokainen suomalainen panostaisi 10 € enemmän kuussa kotimaiseen, mahdollistaisi se vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa.

Kortensa voi kantaa kekoon esimerkiksi suosimalla suomalaista joulupaperia. Lempäälässä valmistetun joulupaperin tunnistat Pyrollin logosta ja avainlippumerkistä. Kuoseissa on mistä valita!

pyroll joulupaperi lahjapaperi ostatyötäsuomeen avainlippu avainlipputuote madeinfinland       Hyvää Osta työtä Suomeen -päivää! Tänään 4.12. ostetaan vain suomalaista ja tietenkin pyritään tekemään siitä myös tapa. Ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita, syntyy maahamme uusia työpaikkoja! Jos jokainen suomalainen panostaisi 10 € enemmän kuussa kotimaiseen, mahdollistaisi se vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa. Kortensa voi kantaa kekoon esimerkiksi suosimalla suomalaista joulupaperia. Lempäälässä valmistetun joulupaperin tunnistat Pyrollin logosta ja avainlippumerkistä. Kuoseissa on mistä valita!pyroll joulupaperi lahjapaperi ostatyötäsuomeen avainlippu avainlipputuote madeinfinland      pyroll joulupaperi lahjapaperi ostatyötäsuomeen avainlippu avainlipputuote madeinfinland