Bredi on Primulan uusi luomupaahtosämpylä. Sitä on tarjolla kolmea erilaista; kaurainen, rukiinen sekä näiden yhdistelmä. Luomuiselle Bredille haluttiin Primulassa sen imagoa tukeva pakkausmateriaali. Kuin tilauksesta oltiin Pyroll Ypäjän yksikössä juuri sopivaan aikaan kehittämässä muovitonta, biohajoavaa ja kuumasaumautuvaa paperiratakalvoa.

Bredin pakkausharjoitukset uudella materiaalilla sujuivat kiitettävästi. Paperiratakalvo toimi hyvin pakkauskoneessa, mikä oli alun perin rakennettu muoviradoille. Myös materiaali saumautui onnistuneesti.

Bredin pakkausdesignissa haluttiin tuoda esille paitsi luomua, niin myös itse pakkausta. Ympäristöystävällinen pakkausmateriaali toimii tässä myös yhtenä myyntiargumenttina. Pakkaus julistaa; Toastfrisch ohne müll, logish! Pakkauksessa on kuusi tuorepakastettua sämpylää. Luonto kiittää, kun pakkauksesta voi ottaa vain sen verran kuin kerralla tarvitsee.

Primulan kehityspäällikkö Laura Flander on innoissaan uudesta materiaalista. Flanderin mielestä kyseessä on todella upea materiaali, mitä kaikki tulevat haluamaan. Primulassa on oltu uutuusmateriaaliin tyytyväisiä. Paperiratakalvon ansiosta tuote säilyy hyvin pakkasessa, pysyy tuoreena, eikä kuivu. Primulan tyyliin; More taste, no waste!