Olemme iloisia ilmoittaessamme, että Pyrollin monimateriaalitalo on saanut monimateriaaliosaajan Sanna Piispasta. Sanna on valmistunut Tampereen teknillisestä yliopistosta diplomi-insinööriksi ja pääaineena hänellä oli niin muovi- kuin paperinjalostustekniikkakin.

Sanna on toiminut melkein kahden vuosikymmenen ajan muovien parissa erilaisissa työtehtävissä. Tutuksi ovat tulleet pakkausmuovit ja niiden tuotekehitys sekä painatukset, liimat ja lakat. Työkokemusta löytyy myös myyntityöstä ja prosessikehityksen parista, mm. jalostuksen ajoarvojen, painokoneiden, laminointiaikojen ja koneinvestointien kanssa.

Sanna innostuu, kun materiaalivalinnat saadaan kohdilleen ja osataan valita ne parhaimmat, tehokkaimmat ja kestävimmät materiaalit tuotteelle. Myyntityö ja työskentely ihmisten asiakkaiden kanssa on se, mihin Sannalla on ollut palo jo pitkään. Tätä paloaan Sanna pääsee nyt toteuttamaan Pyrollissa. Olemme ylpeitä saadessamme Sannan asiantuntemuksen Pyrollin ja asiakkaidemme käyttöön. Tervetuloa Sanna Pyrollille 👍