Leipälajimme

Pakkauksen tehtävänä on suojata ja turvata arvokasta sisältöä. Syvällinen asiantuntemuksemme  asiakkaiden tuoteturvallisuusvaatimuksista sekä pakkausprosesseista auttaa toteuttamaan ratkaisut erilaisiin vaativiinkiin tarpeisiin.

Pyroll Pakkauksilla on laaja tuotetarjoama leipomoille eri materiaaleista ja niiden yhdistelmistä. Pystymme toteuttamaan ratkaisut materiaaliriippumattomasti. Alla esimerkkejä

      Paistovuoka   paperipussi

Pyroll Pakkausten kautta saat tarvittaessa myös kokonaisvaltaisen pakkauskehityspalvelun koko tuotteen elinkaareen ja prosessiin liittyvinä palveluina kumppaniverkostomme avulla.

Brändivärienhallinta voidaan toteuttaa erilaisille materiaaleille ja designeille tuoden mukana myös tarvittaessa korkealaatuiset efektit ja painatukset. Erikoismateriaaleina on saatavilla muun muassa paperimuovilaminaattiratkaisut, kuten FlowPap® ja FormPap sekä biohajoavat kääremateriaalit esimerkiksi BioWrap®.

Toimintaympäristön nopeutuvat muutokset vaativat yhä nopeampaa ja herkempää reagointia. Erilaiset pakkausmateriaalit digitalisoiduin ominaisuuksin auttavat uudistumaan ja kehittämään liiketoimintaa parantamalla asiakaslähtöisyyttä ja osallistuttamaan kuluttajia. Yksilöidyt pakkausmateriaalit esimerkiksi tuotelanseerauksissa, kampanjoissa tai co-creation -prosesseissa voivat auttaa tuotteiston mukauttamisessa ja kaupallistamisessa. Ota yhteyttä!

pyroll pakkaukset kakkurasia helmi-kakkurasia kakkurasia kahvalla leivosrasia leivosrasia leivosrasia

Verkkokaupastamme saat nopeasti ja kätevästi tilattua erilaisia pakkauksia. Tervetuloa tutustumaan! https://www.pyrollkauppa.fi/fi

Tuoteuutuutena tarjolla nyt laskiaispullarasioita. Klikkaamalla kuvaa näet tarkempia tietoja rasiasta.

pyroll pakkaukset laskiaispullarasia kotelo rasia