Toimintamme perustana on valmistaa ja kehittää turvallisia ja suojaavia pakkauksia, jotka vastaavat asiakkaidemme vaatimuksiin ja tarpeisiin.

Pyroll Pakkausten tehtaat on sertifioitu laatu-, elintarviketurvallisuus- ja ympäristöstandardien mukaisesti.

ISO:9001:2015

”Laatu kuuluu kaikille” – toimii johtavana ajatuksena päivittäisessä arjessa.

Toimintajärjestelmämme on auditoitu uutta 2015-standardia vasten, jossa riskienarviointi auttaa meitä kehittymään muuttuvassa maailmassa. Päivittäinen laatu yhdessä jatkuvan parantamisen ja laadunhallinnan kanssa takaavat meille perustan tasaiselle tuotelaadulle.

ISO 22000 + EN 15593

Pakkausmateriaalin valinnalla ja riittävällä suojauksella on merkittävä rooli tuoteturvallisuudessa.

Elintarviketurvallisuus nojaa oikein valittuihin raaka-aineisiin, tuotantoprosessin hallintaan ja toimiviin tukiohjelmiin, joilla varmistetaan turvallinen tuote – joka päivä. Olemme täydentäneet sertifikaattiamme hygieniaosalla, jonka tukena kehitämme käytännön toimiamme jatkuvasti. Ylläpidämme korkeaa hygieniatasoa, joka varmistetaan omavalvonnalla, sekä elintarviketurvallisuusryhmien jatkuvalla toiminnalla.

ISO 14001:2015

Ympäristö ja hävikin minimointi ovat syvällä toimintamme DNA:ssa.

Maailman tunnetuin ympäristöjohtamisjärjestelmä tukee toimintaamme ympäristöasioiden pitkäjänteisessä hoidossa ja kehittämisessä. Tuotteiden suunnittelun pohjana on syntyvän jätemäärän vähentäminen, kierrätettävyys ja mahdollinen uusiokäyttö. Sertifiointien ja koulutusten avulla kasvatamme henkilöstön ympäristöosaamista ja tietoisuutta. Ympäristö on tärkeä nyt ja tulevaisuudessa.