Valio toi helmikuussa 2018 kauppoihin Valio Oddlygood® tuoteperheen ja sen ensimmäiset 100% kasviperäisistä raaka-aineista tehdyt tuotteet: kaurapohjaiset gurtit ja kaurajuomat, valmistettu suomalaisesta kaurasta. Tuotteisto tarjoaa kuluttajille laajan valikoiman tuttuja suosikkimakuja ja erilaisia pakkauskokoja, mukaan lukien Pyrollin toimittama 4x125g monipakkaus. Täyteläisen Valio Oddlygood®-gurtin maut ovat mango, vadelma, mansikka, mustikka ja vanilja. Maustamattoman kaurajuoman rinnalla makuvalikoimassa on myös tumma kaakao. 

– Kuluttajat toivovat kasviperäisiltä tuotteilta erityisesti täyteläistä makua ja rakennetta, joten ne valikoituivat kehitystyömme punaiseksi langaksi. Valio Oddlygood® on voittanut makutestejä niin Suomessa kuin Ruotsissakin, Valion liiketoimintapäällikkö Anne Arponen sanoo.

Valio Oddlygood® maailman tyyliin kuuluu, että se hämmästyttää hyvyydellä ja yllättää kaikella, mitä tekee. Niinpä pakkauksetkin ovat kaupan hyllyjen ilopilkkuja.  Kuvituksissa tuotteiden raaka-aineet heräävät henkiin, ja pakkauksissa nähdäänkin mm. iloiset ja humoristiset kaurakuningas, aurinkoa palvova mango ja nyrkkeilijä, jolla on mansikat nyrkkeilyhanskoinaan.  Uusi tuoteperhe on rakennettu myös kansainvälisiä markkinoita silmällä pitäen. Tuotteet tulevat kauppoihin yhtä aikaa sekä Suomessa että Ruotsissa.