Triple 8 Quest, 21.1.-28.1.2020. Kahdeksan maratonia, kahdeksana peräkkäisenä päivänä, kahdeksalla eri mantereella.

pyroll triple8quest marathon lankila run maraton half-marathon 8continents 8days running event   pyroll triple8quest marathon lankila run maraton half-marathon 8continents 8days running event new yorkpyroll triple8quest marathon lankila run maraton half-marathon 8continents 8days running event punta arenas chile rakkulafani  pyroll triple8quest marathon lankila run maraton half-marathon 8continents 8days running event punta arenas chile rakkulafani

pyroll triple8quest marathon winschoten ina van Aalst mika lankila run maraton half-marathon 8continents 8days running event Amsterdam   pyroll triple8quest marathon lankila run maraton 8continents 8days running event punta arenas chile rakkulafani patsashanke Gebreselassie onsehurja respect   pyroll triple8quest marathon pyroll triple8quest marathon mika lankila run maraton half-marathon 8continents 8days running event Punta Arenas Chile airport  pyroll triple8quest marathon Amsterdam lankila run maraton half-marathon 8continents 8days running event Antarktis  pyroll triple8quest marathon lankila run maraton half-marathon 8continents 8days running event Antarktis rakkofani

Tule mukaan seuraamaan, kun toimitusjohtajamme Mika Lankila maratoonaa seuraavat 8 päivää putkeen!

Ensimmäinen maraton juostaan Aucklandissa Uudessa-Seelannista 21.1.2020. Mikan mahtavan reissun päivittäiset kuulumiset löydät täältä uutissivustolta. Triple 8 Quest-juoksutapahtumaan pääset tututumaan enemmän tämän linkin takaa. 

21.1.2020 Auckland, Uusi-Seelanti

pyroll triple8quest marathon half-marathon 8marathons 8 continents 8 days Lankila

Ei mitään järkee! Mikan kahdeksan maratonin urakan ensimmäinen setti on juostu onnistuneesti viime yönä Suomen aikaa. Nyt on Uusi -Seelanti koettu ja nähty. Hieno paikka. Ainoa miinus 25 tunnin lento. Rakkoja alkaa tulla, mutta Mikan sanoin ”makee setti ja reitit hienoja”. Ihan hyvin meni! Seuraavaksi Australiaan, minne luvattu kuumaa keliä. Alla olevien videoiden kautta pääset mukaan Mikan matkalle ja tunnelmiin.

 

 

22.1.2020 Perth, Australia

pyroll triple8quest marathon half-marathon 8marathons 8 continents 8 days lankila

Tänään oli vuorossa Australian maraton komeissa maisemissa. Lenkki oli pituudeltaan noin seitsemän kilometriä ja se juostiin kuusi kertaa. Mukana Mikan matkassa on 30 muuta juoksijaa. Sankarimaratoonarimme jalat alkavat olla lyijyä, muusia ja puujalkaa, muuten meininki ja ilma ok. Mikan sanoin: ”Huomenna Singaporessa sitten sama laulu edessä.”

 

 

 

 

23.1.2020 Singapore, Aasia

pyroll triple8quest marathon half-marathon 8marathons 8 continents 8 days Lankila

Sillä välin kun me muut koisasimme tyytyväisinä omissa pedissämme, osallistui Mika elämänsä ihmiskokeeseen Singaporen helteessä. Huumorin kukka jaksaa kuitenkin vielä kukkia… Mikan kommentointi matkan varrelta on sangen eläväistä. ”Kroppa pukkasi vichyä ja lopuksi sisäfile oli ylikypsää.” Seuraavilla videoilla enemmän tunnelmia Mikan Singaporen rutistuksesta.

 

24.1.2020 Cairo, Egypti, Afrikka

pyroll triple8quest marathon half-marathon 8marathons 8 continents 8 days Lankila

Terveiset Kairon kaduilta, tänään juostiin Niilin varrella. Tiukka rypistys taas Mikalta.  Aikaero alkaa rasittaa ja kulkukoirat huolettaa. 30 kilometriä meni hyvin ja loput 12,2 km ei sitten niin hyvin. Neljä maratonia takana, neljä edessä. Huomenna sama rupeama Amsterdamissa.

 

 

 

pyroll triple8quest marathon half-marathon 8marathons 8 continents 8 days Lankila

Ja taas mennään. Tänään Euroopan maaperällä, Amsterdamissa mukavassa muutaman asteen miinuskelissä. Mukana tällä matkalla täyden matkan maratoonareita peräti kolme. Mika näyttää olevan  elämänsä kunnossa, Amsterdamin maratonin aika 4.12! On se hurja! Ja sitten koneeseen ja kohti New Yorkia.

 

 

 

26.1.2020 New York, USA, Pohjois-Amerikka

pyroll triple8quest marathon half-marathon 8marathons 8 continents 8 days Lankila

Kuudes maraton käynnissä New Yorkissa hyvässä säässä noin kolmensadan muun maratoonarin kanssa.

     

 

 

27.1.2020 Punta Arenas, Chile, Etelä-Amerikka

pyroll triple8quest marathon half-marathon 8marathons 8 continents 8 days Lankila

Tässä ollaan jo kovaa lentämässä kohti Punta Arenasta. Hotellilla ei turhia huokaista, vaan maratonille lähdetään saman tien…

pyroll triple8quest marathon

Terveiset loistavalle kannustusjoukolle Chilen Punta Arenaksesta.

 

Mika laittoi Chilen Punta Arenaksessa kaikkensa peliin.  Chile, Etelä-Amerikka on nyt valloitettu vastatuulessa ja ylämäessä. Aika 3.59. On se hurja! Respect!

 

Mikan #rakkulafanit puuhaavat täällä jo kuumeisesti sankarimaratoonarillemme kahdeksasta järkäleestä koostuvaa patsasta. Ensimmäinen luonnoskin on jo syntynyt Gebrselassie Lankilalle.

pyroll triple8quest marathon lankila run maraton 8continents 8days running event punta arenas chile rakkulafani patsashanke Gebreselassie onsehurja respect

28.1.2020 King George Island, Antarktika

pyroll triple8quest marathon half-marathon 8marathons 8 continents 8 days Lankila

Kintut kipeenä Etelä-Mannerta kohden. Viimeinen Triple8quest-maratonspektaakkeliin kuuluva maraton Antarktiksella alkaa tänään noin klo 13 Suomen aikaa. 4 tai 5 G:t eivät toimi Antarktiksella, joten joudumme odottamaan sankarimme paluuta ja meheviä päivityksä, kunnes hän saapuu ihmisten ilmoille pingviinien seasta.

 

 

Eikä siitä sitten niin vain lähdettykään Antarktikselle. Ensimmäinen lento peruttiin ja seuraavan lähtöä odotellaan.

 

 

Vihdoin kohti kylmintä ja tuulisinta manneraluetta eli Antarktista.

 

 

Antarktiksella ollaan! Rata on raskasta painaa. 0-kelissä, tuulta, sadetta, sepeliä ja mutaa. Maratonin aikana hylje hyökkäili juoksijoidemme kimppuun, mutta pingviinit sen sijaan ottivat maratoonarit rauhallisesti vastaan.

 

 

 

 

Triple8Quest suoritettu! Kahdeksan maratonia peräkkäin kahdeksalla mantereella.

pyroll triple8quest marathon lankila run maraton half-marathon 8continents 8days running event Antarktis rakkofani

Homma paketissa. Maailma menty ympäri. Mikan huikea Once in a lifetime – reissu on nyt pulkassa. Kiitokset kaikille kannustuksesta, erityisesti Mikan oman fanclubin rakkulafaneille!

 

Keep on running! Menkäähän lenkille!