Ratkaisut

Uutiset

Edelläkävijän asenne, teknologia, innovaatio, inspiraatio, palvelu… me haluamme valjastaa ne tuottamaan lisäarvoa teille arvoisat kumppanimme, nyt ja tulevaisuudessa.

Pyroll Converting

Pyroll Converting on Euroopan johtava kartongin ja paperin jatkojalostamisen erikoistunut yritys. Meidän päätavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme, maailman johtaville kartongin ja paperin valmistajille sekä heidän asiakkailleen, lisäarvoa omalla erikoisosaamisellamme ja näin auttamaan heitä menestymään. Toimintamme kulmakivet ovat vastuullisuus, keskinäinen kunnioitus, jatkuva panostaminen uuteen teknologiaan sekä innovatiivisuus.

Olemme ylpeitä, että voimme työskennellä yhdessä yhtenä joukkueena arvojemme – kunnioituksen, intohimon ja kestävän kehityksen – mukaisesti. Tämän joukkueen osaaminen ja asenne muodostavat perustan, jonka avulla luomme lisäarvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Etsimme päivittäin oikeita ratkaisuja asiakkaillemme, joilla autamme heitä menestymään. Myös innovatiivinen lähestymistapamme, keskittyminen jatkuvaan kehittymiseen ja uusien teknologisten mahdollisuuksien hyödyntämiseen tekevät meistä ensisijaisen kumppanin paperi-, kartonki- ja pakkausteollisuudelle.

Toimipisteemme sijaitsevat neljässä maassa. Palveluverkostomme on erittäin kattava logistisesti tarjoten monia eri mahdollisuuksia. Sen muoto kuvaa myös hyvin meidän dynaamisuutta, ennakkoluulottomuutta ja vahvuutta – timanttia!

Suomen yksiköt sijaitsevat Valkeakoskella ja Siltakylässä. Hollannin yksikkömme sijaitsee Winschotenissa Pohjois-Hollannissa, Puolan yksikkömme on Strykówissa Keski-Puolassa ja Saksan toimipisteemme Baienfurtissa, Etelä-Saksassa.

Vuonna 2020 kokonaiskapasiteettimme ylittää 400 000 tonnia arkituksen ja 50 000 tonnia uudelleenrullauksen osalta. Pyroll Converting työllistää noin 280 alansa timanttista ammattilaista.