Pyroll Winschoten on investoinut viime vuosina merkittävästi uuteen teknologiaan. Hyvinä esimerkkeinä tästä ovat automaattinen etiketti- sekä arkinlaskentarobotti.  Arkinlaskentarobotti ei pelkästään laske arkkeja, vaan pystyy myös tekemään merkinnän pinon sivuun laserilla, esimerkiksi riisikäärintää varten seuraavassa työvaiheessa. 

Molemmat robotit ovat täydellisesti integroitu niin pakkauslinjan järjestelmään kuin tehtaan tietojärjestelmäänkin. Tämä takaa oikean tietosisällön asiakkaiden etiketteihin arkkimäärän tarkkuuden ollessa 99,7 prosenttia. Kyseessä on siis viimeisen päälle hiottu järjestelmä! 

“Meille on tärkeää täyttää yhä tiukemmat vaatimukset toimialallamme ja sitä kautta olla luotettava kumppani asiakkaillemme. Luotettavuus koostuu pienistä asioista ja tämä investointi on esimerkki siitä, kuinka haluamme olla suunnannäyttäjä käyttämällä uusinta saatavilla olevaa teknologiaa”, sanoo General Manager, Bert Bodde Pyroll Winschotenista.

Pyroll Winschoten robotti etikettirobotti arkinlaskentarobotti Pyroll Winschoten robotti etikettirobotti arkinlaskentarobotti

Klikkaamalla tästä näet robotit työssään.

3.6.2019