Uusi innovaatiomme FlowPap® Evo kisasi  FachPack-messujen yhteydessä järjestettävien Sustainability Awards -kisojen finaalissa! Kovatasoiseen kilpailuun ilmoittautui 193 erilaista kestävän kehitykseen liittyvää innovaatiota ympäri maailmaa, joista 25 ratkaisua pääsi finaaliin. Oma kisaajamme – muoviton, biohajoava ja kuumasaumautuva paperipakkausrata FlowPap®Evo kilpaili Bio-based-kategoriassa.  Lisää asiaa Sustainability Awards -kilpailusta ja finalisteista linkin takaa; https://packagingeurope.com/finalists-announcement-sustainability-awards-2019-fachpack/

FlowPap® Evo -paperipakkausrata on uusiutuvasta raaka-aineesta muodostettu kuumasaumautuva ja kierrätettävä kuiturunkoinen ratkaisu. Tuoterakenteen toiminnallisuus on saavutettu ilman fossiilisen tai biopohjaisen alkuperän omaavan muovin käyttämistä. Paperipakkausrata on käytettävissä jo olemassa olevilla pakkauskoneilla ja se suojelee pakattavia tuotteita aivan samalla tavalla kuin tavanomaiset muovipohjaiset kuiville elintarvikkeille suunnitellut pakkausradat, kunhan pakattava tuote ei itsessään vaadi erityisen matalaa vesihöyryn – tai kosteudenläpäisyä.

FlowPap® Evo –tuotteet valmistetaan FSC-sertifioidusta paperista ja korkealuokkaiset painatukset niihin tehdään vesiohenteisilla painoväreillä. Materiaali voidaan myös ikkunoida. FlowPap® Evon hyötyjä ovat pakkauksen ympäristöystävällisyys, kierrätettävyys, kevytrakenteisuus,  hengittävyys ja helppo avautuvuus. Materiaali on ryhdikästä, se säilyttää muotonsa ja muuntuu eri kokoisille yksikköpakkauksille. Tuote soveltuu kierrätykseen / kartonginkeräykseen.

FlowPap® Evo –  Pakkausmateriaalien evoluution seuraava askel!