Ekologinen SKIN-alusta on 100 % kierrätettävä ja mullistaa pakkausdesignin mahdollisuudet tuoretuotteiden elintarvikepakkauksissa.

Ekologisuus ja pakkausdesignin monipuoliset mahdollisuudet yhdistyvät Pyroll Pakkausten uudessa innovatiivisessa tuotteessa. SKIN-alustat tuovat elintarviketeollisuudelle uuden, ekologisemman tavan pakata tuoretuotteita, kuten lihaa, juustoja ja leikkeleitä. SKIN-alustat vastaavat ekologisten ja vastuullisten pakkausmateriaalien kasvavaan kysyntään. Materiaali on valmistettu pääasiassa uusiutuvaa alkuperää olevista kuitumateriaaleista. Alustojen raaka-aineena on käytetty 100 prosenttisesti uutta kuitua ja materiaali täyttää kaikki elintarvikepakkaamisen turvallisuusmääritelmät.

SKIN-alustassa ekologisuus ei tarkoita luopumista laadusta tai mitäänsanomatonta ulkonäköä. Alustan designissa rajana on vain graafikon luovuus ja painotyö voidaan toteuttaa monella eri tekniikalla. Materiaaliin voidaan painaa kaksipuolisesti. SKIN-alusta tarjoaakin mahdollisuuden erottua massasta tyylikkäästi, vastuullisesti ja ekologisesti.

Pakkaus on 100 % kierrätettävä. Alustan elinkaari on suunniteltu jo tuotantovaiheessa: alusta voidaan valmistaa repäisykulmalla, jolloin materiaalin päällimmäisen kerroksen muovikalvo voidaan erottaa kierrätystä varten. Muovikalvot kierrätetään muovinkeräykseen ja parhaimmillaan jopa 85 % pakkauksesta on kierrätettävissä kartongin keräyksessä.

SKIN-alustat valmistetaan raaka-aineesta painetuksi pakkaukseksi Pyrollin omissa yksiköissä. Uuden tuotteemme ja Pyrollin laadukkaan tuotantoketjun avulla voimme tarjota asiakkaillemme vastuullisia ja ekologisia SKIN-alustoja, joiden väri- ja painolaatu on korkealuokkaista ja nostaa tuotteiden esillepanon uudelle tasolle.