Fast Food -pakkaukset laadukkaista materiaaleista

Kiihtyvä elämänrytmi ja matkan varrella syöminen lisäävät valmiiden ja mukaan otettavien ruokien kysyntää. Samalla säilyvyysvaatimukset kiristyvät ja myös valmisruokapakkausten tulee olla korkealaatuisia. Pyroll on mukana tässä kehityksessä sekä biohajoavien ja kompostoitavien materiaaliratkaisujen että oivaltavien rakenneratkaisujen osalta.

Pyroll Pakkauksilla on laaja ja monipuolinen ratkaisutarjoama street foodin, gourmet -annosten, pikaruokien, pienoisaterioiden (grab&go) ja erilaisten välipala- ja proteiiniannosten tarjoilua ja pakkaamista varten. Rasvankestoa vaativiin tarpeisiin löytyy myös kompostoituvia ja biohajoavia kuitupohjaisia ratkaisuja.

Saat kaikki tuotteet asiakasräätälöityinä, omien mittojen mukaan omilla designeilla. Ota yhteyttä.

Tästä pääset katsomaan valmiita vaihtoehtoja verkkokauppaamme

hampurilaistasku fast food takeaway pakkaus pyroll wrap kääre packaging   paperipussi fast food takeaway tasapohjapussi pussi snack pyroll packaging

Saat meiltä siis kaikenlaiset valmisruokien ja pikaruokien pakkaukset, kuten pitsakotelot, hampurilaiskääreet, ranskalaispussit ja -kotelot sekä kolmioleipärasiat. Valmistamme myös yhä suurempia määriä valmisruokapakkauksia ja pikaruokakääreitä biohajoavista, rasvankestävistä ja kosteudenkestävistä erikoismateriaaleista.  Pystymme tarjoamaan myös  ilmatiiviitä ratalaminaattiratkaisuja tuotteille,  joissa tämä ominaisuus on erityisen tärkeä. Huomion herättämiseen ja näyttäviin designeihin saatavilla mm. foilattuja premium-kartonkipakkauksia, muovilaminaatteja sekä paperipohjaisia yhdistelmäpakkauksia.

pyroll pakkaukset fastfood takeaway pikaruokapakkaus rasia kotelo annospakkaus kartonkirasia kartonkikotelo                        fastfood rasia takeaway-rasia takeaway pikaruoka pikaruokapakkaus kartonkirasia kartonkikotelo        pyroll pakkaukset fastfood takeaway pikaruokapakkaus rasia kotelo annospakkaus kartonkikotelo kartonkirasia

Verkkokauppamme  valikoimassa on neljä erilaista takeaway-rasiaa. Rasiat on valmistettu  kotimaisesta kartongista ja niissä on hyvä rasvankesto. Rasiat voi valita joko trendikkäästi musta-valkoisesti kuvioituna tai painamattomina.  Takeaway-rasioihin pääset tutustumaan tästä! 

hampurilaiskotelo fast food takeaway pikaruokapakkaus digipainatus kartonkirasia kartonkikotelo     hampurilaiskotelo fast food takeaway pikaruoka pikaruokapakkaus digipainatus kartonkirasia kartonkikotelo

Digitaalisuus mahdollistaa vahvemman ja aikaisempaa välittömämmän kuluttajayhteyden. Pyroll Pakkauksilla on monia erilaisia palveluita tähän tarkoitukseen. Tässä muutamia esimerkkejä:

Campaign & Game –kampanjapalvelu pitää sisällään esimerkiksi älykkäät taustapalvelut ja digitaalisesti painetut yksilölliset pakkaukset. Juuri näillä innostavilla, yksilöllisillä ja räätälöidyillä pakkauksilla voimme auttaa teitä saamaan  suoran yhteyden kuluttajaan.

Campaign-Analytics –palvelussa on yhdistettynä kampanjanhallinta  analytiikkapalveluihin. Tämän avulla pystytte esimerkiksi seuraamaan pakkausten avulla reaaliaikaisesti myyntiä.

takeaway fastfood coffee cup kahvimuki digipainatus personoitu omalla logolla kartonkikuppi    takeaway fastfood coffee cup kahvimuki personoitu digipainettu pakkaus omalla logolla kartonkikuppi  takeaway fastfood coffee cup kahvimuki personotu digitaalipainettu pakkaus kartonkikuppi