Pyroll Pakkausten Joensuun yksikön (KM-Yhtymä Oy) uutena vetäjänä on 1.2. aloittanut DI Toni Muukkonen (41), jolla on vahva kokemus tehdasorganisaatioiden johtamisesta ja kehittämisestä. Aiemmin Toni on työskennellyt mm. Konecranesilla vastaten Itä-Suomen työstökonehuollon liiketoiminnasta. Viimeisimmäksi ennen Pyrollille tuloa, Toni toimi Valmetin Juankosken tehtaan vetäjänä reilut pari vuotta.

Olen etuoikeutettu päästessäni mukaan hienoon suomalaiseen teollisuusyhtiöön Pyrolliin ja sen Joensuun yksikön vetäjäksi. Monilta osin toiminta on tuttua, sillä koko työurani olen keskittynyt B-to-B liiketoimintaan ja isojen asiakkaiden palvelemiseen. Pakkausteollisuus on toki minulle uusi toimiala ja tätä kautta mielenkiintoinen uusi haaste työurallani. Uskon, että pystyn tuomaan oman kokemukseni kautta paljon uusia ajatuksia yksikköön. Lisäksi meillä on hyvä tiimi kasassa, joka on positiivisen kehityksen edellytys. Yksikön vetäjän tärkein tehtävä on tämän kehityksen mahdollistaminen ja tukeminen”, toteaa Toni Muukkonen.

Toivotan Tonin lämpimästi tervetulleeksi Pyrollille ja osaksi meidän ykkösketjua. Tehtävä itsessään on selkeä: kehittää edelleen Joensuun tehtaan kilpailukykyä ja pitää toimintavarmuus asiakkaille kärkiluokassa. Lisäksi vastuullisuus-teeman alla on entistä enemmän tehtävää”, toteaa Pyroll Pakkausten toimitusjohtaja Mika Lankila

Lisätietoja:

Mika Lankila                                                      Toni Muukkonen
Toimitusjohtaja                                                  Yksikön päällikkö

Pyroll Pakkaukset Oy                                        KM-Yhtymä Oy

Puh. 044 5338569                                             Puh. 040 483 5161

mika.lankila@pyroll.com                                    toni.muukkonen@pyroll.com