Myllyn Parhaalla on tekemisen maku! Se valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat. Pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yhtiö työllistää Suomessa yli sata henkilöä.

Myllyn Paras aloitti 1988 ensimmäisenä Suomessa laminoitujen pakastetaikinalevyjen valmistamisen. Yritys on ollut jo pitkään pakastetaikinoiden markkinajohtaja, nykyisin Myllyn Paras -taikinoiden markkinaosuus on noin 70 %. Leivonnaispakasteet ovat olleet viime vuosina nopeimmin kasvavia tuoteryhmiä. Vuonna 2009 pakastetehdas ryhtyi valmistamaan kypsiä leivonnaispakasteita. Vuoden 2010 alusta Myllyn Paras panosti entistä voimakkaammin myös HoReCa-sektorille ja toi markkinoille merkittävänä tuoteinnovaationa Lippa Sämpylät.

Myllyn Paras on tuonut markkinoille uuden vegaaneillekin sopivan Laktoosittoman Piparitaikinan. Se on perinteisen piparitaikinan makuinen, helposti käsiteltävä ja kauniin ruskeaksi paistuva. Laktoositon Piparitaikina ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia ja juuri tämän takia se sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Taikina on nimetty myös Mestareiden taikinaksi, sillä se on Piparinleivonnan Suomen Mestaruuskisojen virallinen kisataikina. Tuote on saatavilla sekä 500 gramman että yhden kilogramman pakkauksissa.

Piparitaikinat ovat saaneet ympärilleen komeat kääreet. Pakkauksessa yhdistyy komeasti Pyroll Salon fleksopainatusosaaminen, Pyrollin kokonaisvaltainen materiaaliosaaminen ja asiakkaan hieno design. Idea tähän premiumluokan pakkaukseen lähti Pyrollin ja Myllyn Parhaan omassa Showroom- tilaisuudessa. Pyrollin Showroom-tilaisuuksissa etsitään asiakkaille uusia edistyksellisiä pakkausratkaisuja ja tässä nyt siis yksi. Myllyn Parhaan markkinointipäällikkö Johanna Kemppisen mukaan pakkaus on herättänyt kuluttajissa jo ihastusta. Piparipakkaukset on valmistettu OPP-Met-kalvosta. Tämä kalvo tuo pakkaukseen luksuksen tuntua ja metallimaisen kiiltonsa ansiosta se erottuu hyvin muista pakkauksista.

www.myllynparas.fi