Digitaalisten pakkausten tehtaamme on ainut lajiaan Suomessa ja myös Pohjoismaiden suurin 100 % digitaalinen pakkaustehdas. 2017 teimme lähes kolmen miljoonan euron investoinnit, jotka nostavat pakkausratkaisumme uudelle tasolle.

Tarjoamme asiakkaillemme uuden ajan toimintamallia, joka mahdollistaa nykyaikaisen kestävän kehityksen -ohjelman vastuullisen pakkausprosessin osana. Kustannustehokas ”Digital warehouse” -malli varmistaa minimihukan ja minimivarastot.

Myös Omnichannel-markkinointi on tullut jäädäkseen ja pakkaus on markkinoinnin keskeinen media. Rakennamme brändeille edistyksellisiä kampanja- ja palvelumalleja, joissa pakkaus on keskeisessä roolissa, mediana. Tarjoamme mahdollisuutta pakkausten hyödyntämiseen yhä tehokkaammin eri myyntikanavissa.

Meidän kauttamme brändit voivat antaa hyllyssä pakkaukselle uusia tehtäviä (Point of Sale, POS), vahvistaa yhteyttä kuluttajaan.

Kampanjaratkaisuihin on mahdollista kytkeä myös digitaalinen kampanja-alustamme, jonka kautta hallinnoimme pakkauksien yksilöllisiä identiteettejä sekä yksilöityjä oikeuksia ja palveluita. Yksilöidyn online seurannan kautta tarjoamme tietoa brändin käyttöön tuotteista ja niiden käyttäjistä.

Lisää aiheesta: www.packagemedia.fi