Paperipussit – Ihan parasta!

Usein ajatellaan, että paperipussit ovat pakkaamisen peruskauraa. Hyvin ajateltu. Niin ne ovatkin! Usein ne perusjutut, ne kaikista simppeleimmät vaihtoehdot ovat ne toimivimmat. Paperipussi on pakkaamisen monilahjainen luottokumppani. Ei montaa asiaa ole mitä se ei voisi sulkea sisäänsä. Se on toimiva, yksinkertainen ja näppärä. Se on myös ekologinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Se voidaan kompostoida, kierrättää tai hyödyttää energiana. Paperi on hyväksi havaittu, perinteinen ja samalla myös näyttävä pakkausmateriaali. Paperi tuntuu! Paperipussi nyt vaan on siis ihan parasta!

  

Pyrollilla on vuosikymmenten kokemus pussien valmistuksesta. Lempäälän tehtaan alan ammattilaiset valmistavat satoja miljoonia pusseja vuosittain. Mallivalikoimasta löytyy laakapusseja, tasapohjapusseja ja sivulaskoksellisia kiilapohjapusseja. Pienimmät valmistetut pussit ovat olleet kooltaan 120 x 60 mm ja suurimmat jopa 500 x 245 x 140 mm, jolloin sisälle mahtuu runsaasti pakattavia tavaroita ja tuotteita.

Myös paperipussien materiaaleissa on mistä valita. On hentoisempaa ohutta ja karheampaa kraftia. Tyypillisesti pussipapereiden grammapainot vaihtelevat 40 ja100 gramman välillä. Erilaisilla painatuksilla saadaan aikaan yksinkertaisia ja tyylikkäitä tai monivärisiä näyttäviä showstoppereita. Siis ihan parasta!

Millaisen pussin te haluaisitte? Eiköhän tehdä Lempäälässä teillekin ihan omat paperipussit…

PS. Pyrollin verkkokaupasta saat kätevästi peruspussit pieniin tarpeisiin http://www.pyrollkauppa.fi/fi/tuotteet/pussit

Osta verkkokaupasta