FlowPap® Evo – Pakkausmateriaalien evoluution seuraava askel!

FlowPap® Evo on Pyroll Pakkausten kehittämä uusi kuumasaumautuva paperipakkausrata. Se on uusiutuvasta raaka-aineesta muodostettu kuiturunkoinen ratkaisu. Tuoterakenteen toiminnallisuus on saavutettu ilman muovia. Paperipakkausrata on käytettävissä jo olemassa olevilla pakkauskoneilla ja se suojelee pakattavia tuotteita aivan samalla tavalla kuin tavanomaiset muovipohjaiset kuiville elintarvikkeille tarkoitetut radat. Tuote on valmistettu FSC-sertifioidusta- paperista.

FlowPap® Evon hyötyjä ovat sen ympäristöystävällisyys, kevytrakenteisuus, hengittävyys ja helppo avautuvuus. Materiaali on ryhdikästä ja säilyttää muotonsa. Lisäksi se on laajalti muuntuva eri kokoisille yksikköpakkauksille. Haluttaessa materiaalin pystyy myös ikkunoimaan biohajoavilla kalvolaaduilla. Tuote soveltuu kierrätykseen / kartonginkeräykseen.

Ensimmäisenä FlowPap® Evo -paperipakkausradan otti käyttöönsä Primula Bredi-luomupaahtosämpylänsä pakkausmateriaaliksi.

FlowPap® Evo valittiin kansainvälisen Sustainability Awards 2019 -kilpailun 25 finalistin joukkoon 193 erilaisen kestävän kehityksen liittyvän innovaation joukosta. Kilpailussa oli 6 eri sarjaa. Pyrollin FlowPap® Evo kilpaili Bio-based -kategoriassa kolmen muun tuotteen kanssa. Kilpailufinalisteihin pääset tutustumaan tästä. https://www.youtube.com/watch?v=hr4jIHHZSHg&feature=youtu.be