FlowPap® Evo -paperipakkausrata on uusiutuvasta raaka-aineesta muodostettu kuumasaumautuva ja kierrätettävä kuiturunkoinen ratkaisu. Tuoterakenteen toiminnallisuus on saavutettu ilman fossiilisen tai biopohjaisen alkuperän omaavan muovikalvon käyttämistä.

Paperipakkausrata on käytettävissä jo olemassa olevilla pakkauskoneilla ja se suojelee pakattavia tuotteita aivan samalla tavalla kuin tavanomaiset muovipohjaiset kuiville elintarvikkeille suunnitellut pakkausradat, kunhan pakattava tuote ei itsessään vaadi erityisen matalaa vesihöyryn– tai kosteudenläpäisyä.

FlowPap® Evo -tuotteet valmistetaan FSC-sertifioidusta paperista ja korkealuokkaiset painatukset niihin tehdään vesiohenteisilla painoväreillä. Materiaali voidaan myös ikkunoida.

FlowPap® Evon hyötyjä ovat pakkauksen ympäristöystävällisyys, kierrätettävyys, kevytrakenteisuus, hengittävyys ja helppo avautuvuus. Materiaali on ryhdikästä, se säilyttää muotonsa ja muuntuu eri kokoisille yksikköpakkauksille. Tuote soveltuu kierrätykseen / kartonginkeräykseen.

FlowPap® Evo valittiin kansainvälisen Sustainability Awards 2019 -kilpailun 25 finalistin joukkoon 193 erilaisen kestävän kehityksen liittyvän innovaation joukosta.