Useat kuluttajat kiinnittävät entistä enemmän huomiota ympäristöä kuormittaviin asioihin sekä pakkausten ympäristöystävällisyyteen. Samaan aikaan haetaan vaihtoehtoja uusiutumattomista raaka-aineista valmistetuille pakkausmateriaaleille.

Pyroll Pakkausten kehitystyön tuloksena syntynyt paperipakkausrata on uusiutuvasta raaka-aineesta muodostettu kuitupohjainen ratkaisu. Tuoterakenteen toiminnallisuus on saavutettu ilman fossiilisen tai biopohjaisen alkuperän omaavan muovin käyttämistä.

Paperipakkausrata on käytettävissä jo olemassa olevilla pakkauskoneilla ja se suojelee pakattavia tuotteita aivan samalla tavalla kuin tavanomaiset muovipohjaiset kuiville elintarvikkeille suunnitellut pakkausradat, kunhan pakattava tuote ei itsessään vaadi erityisen matalaa vesihöyryn – tai kosteudenläpäisyä. Pakkausmateriaali voidaan lisäksi ikkunoida käyttämällä biopohjaista ja -hajoavaa ikkunointikalvoa, jolloin pakattu tuote saadaan näkyville.

Tuote on valmistettu FSC-sertifioidusta paperista. Kokonaisuus on kevytrakenteinen ja biohajoava. Tuote soveltuu kierrätykseen / kartonginkeräykseen.

Lisätietoja:

Tapani Holappa

Sales Director, Export & Subcontracting Services                                                                                                                                                                                                                                                                              puh. 050349367                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 tapani.holappa@pyroll.com

Timo Haapsaari

Tekninen asiakaspalvelu / paperipakkaukset                                                                                                                                                                                                                                                                                            puh. 0405802678                                                                                                                                                                                                  timo.haapsaari@pyroll.com